Emocionalni kod – Je li moguće osloboditi se emocionalnog balasta

Svi sa sobom nosimo emocionalnu prtljagu ili ostatke naših prošlih fizičkih, mentalnih ili emocionalnih trauma. Baš kao i ja, i Dr. Nelson vjeruje da se negativne emocije mogu naslijediti i prenositi kroz generacije. Da, dobro ste pročitali – naslijediti! Ali više o tome malo kasnije…

Ove zatočene energije u našem tijelu, ako se ne oslobode, mogu se manifestirati kao emocionalna, mentalna ili fizička bol.

Naučite kako možete otpustiti svoju emocionalnu prtljagu! ☝ Emocionalni kod

Oslobađajuća metoda iscjeljivanja dr. Nelsona – Emocionalni kod® – donijela je olakšanje i nadu tisućama diljem svijeta. 🙏 Ova metoda otvara vrata vašoj moći da se iscijelite. Ona vas uči kako iskoristiti vezu uma i tijela za otključavanje sposobnosti prirodnog iscjeljivanja tijela. Štoviše, Emocionalni kod® vas uči kako postati aktivni sudionik u svom vlastitom wellnessu i iscijeliti se.

Prijavite se na BESPLATNI masterclass:

👉 EMOCIONALNI KOD

Bradley vam sada osobno i besplatno pokazuje kako možete razriješiti štetne, zaglavljene emocije.

Zajedno s njim saznajte kako je moguće osloboditi energetske blokade koje su iz njih proizašle, da biste živjeli životom punim vitalnosti i zdravlja.

Vi to apsolutno zaslužujete!

🎁 Naučite sve što vam je potrebno za život pun lakoće i vitalnosti!

👉 Metoda Emocionalni kod® jednostavna je, laka i učinkovita metoda  oslobađanja zaglavljenih emocija u nekoliko sekundi. Dr. Nelson već desetljećima radi u području energetskog iscjeljivanja. Kao 12-godišnji dječak kojemu je dijagnosticirana potencijalno smrtonosna bolest bubrega, dr. Nelson je iscijeljen pomoću holističkih, alternativnih terapija. I tada je prepoznao svoju misiju – da što više ljudi osvijesti o njihovoj vlastitoj moći da iscijele sebe i druge.

Saznajte više u besplatnom masterclassu s Bradleyem Nelsonom:

Osigurajte svoje mjesto, sada!
Emocionalni kod

22