MOTIVACIJSKA I POZITIVNA RAZMIŠLJANJA AUTORICE (Sonja Smičiklas)

RAZMIŠLJANJA KOJA BI VAS MOGLA POTAKNUTI NA POZITIVNE PROMJENE U VAŠEM ŽIVOTU

Gledajte kroz oči ljubavi..budite zaljubljeni u život….život će vas nagraditi…slušajte glas vlastite duše…zahvaljujte svakodnevno…zahvalni ljudi su sretni ljudi…

OSNOVNA ZNAČAJKA KREACIJE JE JEDNOSTAVNOST.

AKO SLIJEDIMO SVOJ VLASTITI INSTINKT, SVOJE VLASTITE ŽELJE, SVOJE VLASTITE MISLI I SVOJE VLASTITE ČEŽNJE, ŽIVJET ĆEMO ZDRAVIM I RADOSNIM ŽIVOTOM.

SJEDITE  BEZ MOTIVACIJE? A MOGLO BI DRUKČIJE !  ZAŠTO NE POVJEROVATI U TO DA JE SVE MOGUĆE I DA SU ČUDA MOGUĆA? JA VJERUJEM I SVJEDOČIM.  DOBILI SMO OVAJ ŽIVOT NA POKLON, SAMIM TIME SMO VELIKI DOBITNICI. A UZ TO IMAMO I PRILIKU KREIRATI GA. TO JE ZAISTA FANTASTIČNO! MOĆ ISTRAŽIVANJA I KREIRANJA, ZAR IMA IŠTA LJEPŠE?

KRENITE U AVANTURU ŽIVOTA I ISPITAJTE SVOJE MOGUĆNOSTI, BEZGRANIČNE SU, SAMO MORATE VJEROVATI! MIJENJAJTE SVOJA UVJERENJA KOJA VAM NE SLUŽE U UVJERENJA KOJA SU ZA VAŠU DOBROBIT, ZDRAVLJE, SREĆU I USPJEH!

POKRENITE SVOJ KREATIVNI IMPULS ŽIVOTA! POKUŠAJTE!  PONOVO. PONOVO. PONOVO. USPJET ĆETE! VJERUJTE U SEBE! OTVORITE SVOJ UM ZA OSOBNI RAZVOJ I DUHOVNO RAZUMIJEVANJE, JER JE TO MOGUĆE! ISTINSKA PROMJENA POČINJE I DOGAĐA SE UNUTAR NAS SAMIH, A POTOM SE REFLEKTIRA NA VANJSKI SVIJET! ZATO RADITE NA SEBI, JER  RAZVOJ ONOGA ŠTO ŽELIMO POSTIĆI KREĆE OD NAŠEG UNUTARNJEG RADA I UNUTARNJEG BIĆA! DJELUJTE NAJBOLJE ŠTO MOŽETE, BEZ OBZIRA NA LJUDE, OKOLNOSTI I DOGAĐAJE!

PAZITE NA SVOJE MISLI, JER MISLIMA KREIRATE EMOCIJU,  A EMOCIJA KREIRA VAŠ ŽIVOT. BIRAJTE POZITIVNE I KONSTRUKTIVNE MISLI KOJE SU ZA VAŠU DOBROBIT I OSOBNI RAZVOJ. OSVJEŠTAVAJTE IH STALNO. TAKO ĆETE NAPREDOVATI.

LIJEPIM I ZDRAVIM MISLIMA DAJTE JOŠ VIŠE SVJETLA, MRAČNE MISLI ŠTO PRIJE ODBACITE, OTPUSTITE, JEDNOSTAVNO IM NAREDITE DA NESTANU ILI IH JEDNOSTAVNO OTRESITE IZ SEBE I SA SEBE, JER BAVEĆI SE NEGATIVNIM MISLIMA GUBITE DRAGOCJENO VRIJEME ZA SVJESNO KREIRANJE, NAPREDOVANJE I SRETAN ŽIVOT. NAĐITE NAČIN KOJI VAM ODGOVARA TAKO DA TO RJEŠAVATE U ŠTO KRAĆEM VREMENU. NEGATIVNE I TEŠKE MISLI OBOJENE JAKIM EMOCIJAMA STVARAJU NEGATIVNE REZULTATE. TO JE UNIVERZALNI ZAKON KOJEG TREBA OSVIJESTITI. PRATITE SVOJ OSJEĆAJ. AKO SE OSJEĆATE LOŠE, PUSTITE DA TAJ OSJEĆAJ PROĐE I ŠTO PRIJE  MIJENJAJTE FOKUS S LOŠIH MISLI KOJIMA SE BAVITE NA SVOJE ŽIVOTNE PRIORITETE KOJE ŽELITE UNAPRIJEDITI. BAVITE SE ONIME ŠTO ŽELITE, A NE ONIME ŠTO NE  ŽELITE U SVOM ŽIVOTU. OSVIJESTITE O ČEMU NAJVIŠE RAZMIŠLJATE, JER VAS TO MOŽE I DOČEKATI.

NE RAZMIŠLJAJTE O BOLESTIMA. OSJETITE I NJEGUJTE POZITIVNE EMOCIJE ZDRAVLJA I BIT ĆETE ZDRAVIJI.  Svijest stvara vaša životna iskustva! Jeste li SVJESNI bolesti … ili ZDRAVLJA? 

NE RAZMIŠLJAJTE O NEUSPJEHU. OSJETITE POZITIVNE EMOCIJE USPJEHA I POSTAT ĆETE USPJEŠNIJI.

NE RAZMIŠLJAJTE O TOME KAKO STE NEMOĆNI I BESPOMOĆNI, SVJESNO RADITE NA MIJENJANJU UNUTARNJIH PROGRAMA U VAŠOJ PODSVIJESTI, POSTEPENO. KORAK PO KORAK. TAKO ĆETE SE PENJATI NA EMOCIONALNOJ LJESTVICI I POVEĆAVATI SVOJU VIBRACIJU.  NEMOJTE RADITI NA SILU, PRIHVATITE SVOJE OSJEĆAJE KAKVI GOD JESU, OTPUSTITE IH IZ SEBE I NASTAVITE SE DALJE RAZVIJATI SVJESNO. MANJE REAGIRAJTE NA OKOLINU I LJUDE, NESVJESNE REAKCIJE ZAMIJENITE RADOM NA SEBI I TAKO ĆETE BITI NA DVOSTRUKOM DOBITKU.

POKRENITE U SEBI LJUBAV ZA ŽIVOTOM, ZAHVALITE NA ŽIVOTU I PRILIKAMA KOJE SU PRED VAMA I KOJE MOŽETE KREIRATI. SVA MOĆ JE U VAMA. SAMO KRENITE I NASTAVITE S POVJERENJEM U PROCES I PUTOVANJE ŽIVOTA.

OSLOBODITE SE MENTALNIH OKOVA, PODIGNITE SVOJU VIBRACIJU I SVJESNO KREIRAJTE NA VISOKOJ VIBRACIJI, JER JE TO PRVI ZAKON NA KOJEM TREBA RADITI (PRIVLAČITE ONO ŠTO VIBRIRA NA SLIČAN NAČIN (misli, emocije, ljude, slike, događaje…) I TADA  UNIVERZALNI ZAKON PRIVLAČNOSTI RADI U VAŠU KORIST. ZA USPJEŠNO KREIRANJE POMOĆU ZAKONA PRIVLAČNOSTI, POTREBNO JE NAJPRIJE PODIĆI VIBRACIJU!

AKO BUDETE USTRAJNI, PROMIJENIT ĆETE SVOJE ŽIVOTE, GARANTIRANO. MOTIVACIJA I RAD NA SEBI SU PROCES. KRENITE U PRAKTIČNU PRIMJENU. JEDNOKRATNA PRIMJENA DAJE JEDNOKRATNI REZULTAT. SVAKODNEVNI PRAKTIČNI RAD NA SEBI I SVAKODNEVNA PRIMJENA MOTIVACIJE SU NA POČETKU TEHNIKE RADA, A NAKON ODREĐENOG VREMENA POSTAJU UŽITAK I REZULTATI SE SPONTANO GOMILAJU. PRONAĐITE SVOJ MOTIVACIJSKI OKIDAČ KOJI ĆE VAS VUĆI NAPRIJED. USUDITE SE! BUDITE USTRAJNI! POBJEDNICI NIKAD NE ODUSTAJU!

IMA JAKO PUNO METODA ZA RAD NA SEBI KOJE MOŽETE PRONAĆI NA INTERNETU: MEDITACIJE, EFT TEHNIKA (TEHNIKA EMOCIONALNOG OSLOBAĐANJA), VIZUALIZACIJE, RAZVIJANJE INTUICIJE I UNUTARNJEG VODSTVA, POZITIVNE AFIRMACIJE I SVE VRSTE INSPIRATIVNIH I MOTIVIRAJUĆIH AKCIJA: SLUŠAJTE MOTIVACIJSKA VIDEA, ČITAJTE MOTIVACIJSKE PRIČE, KNJIGE…  PRISUSTVUJTE MOTIVACIJSKIM SEMINARIMA KOJE ĆE VAM POMOĆI U NAPREDOVANJU. PRIMJENJUJTE ZNANJE. VAŽNO JE NE ODUSTAJATI I NAKON SVAKE PREPREKE ILI ZASTOJA  SAMO NASTAVITI.

MEDITACIJA JE FANTASTIČNA ZA POSTIZANJE MIRA U UMU I STANJA BEZ MISLI, ŠTO VAM DAJE PROSTOR DA UĐETE U SEBE I PREISPITATE ŠTO ZAISTA ŽELITE U SVOM ŽIVOTU.

VJERUJUĆI U USPJEH, VEĆ STE NA POLA PUTA DO USPJEHA.

PODUZIMAJTE AKCIJU. DJELUJTE, VJERUJUĆI U NAJBOLJE. KAD POVJERUJETE, PREPUSTITE SE BOŽANSKOJ ENERGIJI DA VAS VODI.

PRATITE PUT INTUICIJE. ONA NE LAŽE.

TRENIRAJTE UM DA BUDE U MIRU SA SOBOM, TADA DOLAZE NAJBOLJI ODGOVORI I RJEŠENJA.

Ako možete učiniti pozitivne promjene,

učinite najbolje što možete, ne čekajte.

Ako ne možete promijeniti neku situaciju,

možete je prihvatiti takvu kakva je,

tada dobivate više  prostora za osobni razvoj..

SREĆA I TUGA SU SASTAVNI DIO ŽIVOTA I TREBA IH PRIHVATITI S LJUBAVLJU.  TUGU TREBA ODTUGOVATI I ISPLAKATI, SREĆU TREBA NJEGOVATI I RADITI NA SEBI , RAZVIJAJUĆI POZITIVAN STAV.

POZITIVNE AFIRMACIJE POMAŽU KROZ ŽIVOT, PODIŽU VIBRACIJU. TADA NAJLAKŠE VIZUALIZIRATE ONO ŠTO ŽELITE POSTIĆI  I UJEDNO MANIFESTIRATE BEZ NAPORA.

SVJESNE AFIRMACIJE POKREĆU MOĆ AUTOSUGESTIJE I ŠTO SE VIŠE PONAVLJAJU, USPJEŠNIJE REPROGRAMIRAJU VAŠU PODSVIJEST I FORMIRAJU NOVA ZADANA UVJERENJA. PODSVIJEST VJERUJE U ONO U ŠTO VI VJERUJETE I DAJE REZULTATE VAŠIH UVJERENJA. BIRAJTE SVJESNO POZITIVNE I KORISNE AFIRMACIJE KOJIMA ĆETE KREIRATI SVOJ ŽIVOT. KAKVE SU NAM MISLI, TAKAV NAM JE ŽIVOT. VAŠA SVIJEST MIJENJA VAŠ ŽIVOT!
Promijenite svoje misli svjesno i promijenit ćete svoj život.

PONAVLJAJTE AFIRMACIJE STALNO KROZ DAN, SVAKI DAN:

 • PRIHVAĆAM I VOLIM SEBE BAŠ TAKVU KAKVA/KAKAV JESAM.
 • SVE JE DOBRO I BIT ĆE BOLJE!
 • OTPUŠTAM SVE OTPORE. KREIRAM S POVJERENJEM!
 • NAJBOLJA RJEŠENJA DOLAZE! ISTINSKI VJERUJEM!
 • ZAHVALAN/A SAM NA ŽIVOTU I MOGUĆNOSTIMA KOJE MI SE OTVARAJU.
 • PRŠTIM OD ENERGIJE I ZDRAVLJA! HVALA TI ŽIVOTE!
 • ZDRAVA SAM OSOBA, UVIJEK SE HRANIM POZITIVNIM MISLIMA.
 • OTVARAM SE ZA LJUBAV.
 • OTVARAM SE ZA USPJEH.
 • OTVARAM SE ZA SREĆU.
 • OTVARAM SE ZA VEĆI PRILJEV NOVCA IZ RAZNIH IZVORA.
 • JA SAM SNAŽAN MAGNET ZA NOVAC.
 • MOJI PRIHODI NADMAŠUJU MOJA OČEKIVANJA.
 • OTVARAM SE ZA NOVE POSLOVE I NOVE LJUDE KOJI ODGOVARAJU MOJOJ VIBRACIJI.
 • OSJEĆAM SE ODLIČNO!
 • SVE MOJE ŽELJE SE OSTVARUJU! SVE SE ODVIJA SAVRŠENO!
 • OTVARAM SE ZA SVE BLAGOSLOVE KOJI MI DOLAZE, SADA I UVIJEK.
 • IMAM DOVOLJNO VREMENA, NOVACA, ZNANJA I ZDRAVLJA DA OSTVARIM SVE SVOJE ŽELJE I SNOVE!
 • ISCJELJUJEM SE NA GENETSKOJ I STANIČNOJ RAZINI!
 • SVA DUHOVNA BIĆA I SVI ANĐELI MI POMAŽU NA MOM PUTU!
 • CIJELI SVEMIR ŽELI DA USPIJEM U SVEMU ŠTO NAUMIM ZA SVOJU DOBROBIT I DOBRO DRUGIH!

OSMISLITE SVOJE AFIRMACIJE (KOJE ODGOVARAJU VAMA I VAŠOJ SITUACIJI) I ZAISTA ĆETE SE OSJEĆATI BOLJE…I ZAISTA ĆETE ŽIVJETI KVALITETNIJE I BOLJE!

OSJETITE SVE TO ŠTO IZGOVARATE JER EMOCIJA DAJE REZULTATE! 

PONAVLJANJEM AFIRMACIJA STVARATE NOVO UVJERENJE KOJE ŽIVITE KAO SVOJU ISTINU I TAKO JE I KREIRATE U REALNOSTI.

OPUŠTAJTE SE ŠTO ČEŠĆE!  PRIHVAĆAJTE! OTPUŠTAJTE OTPORE!  PRONAĐITE SVOJE METODE KOJA VAM ODGOVARAJU I S KOJIMA STE USKLAĐENI!

KAD SMO SLOBODNI OD VANJSKIH UTJECAJA I DRUGIH LJUDI, NAŠA DUŠA RADI NAJBOLJI POSAO. MEDITIRAJTE. KAD JE UM SMIREN, DUŠA PROGOVARA.

POTEŠKOĆE NA NAŠEM PUTU SU BLAGOSLOV ZA RAST I RAZVOJ.

SVAKA MISIJA JE VRIJEDNA TRUDA.

TREBAMO ŽIVJETI SVOJ ŽIVOT, OČUVATI NAŠU OSOBNOST I BITI KAPETAN SVOG BRODA.

IZGOVARAJTE S RAZUMIJEVANJEM: “SVE SE UVIJEK DOGAĐA ZA MOJE NAJVEĆE DOBRO! ”

Meditirajte, boravite u prirodi, provedite dan na suncu i svjetlu, slušajte glazbu i isplešite sve svoje strahove, uživajte u bojama, smijte se što više, opraštajte, okružite se pozitivnim ljudima, budite fizički aktivni, ispraznite loše emocije iz sebe, zahvaljujte na svemu što imate,  činite dobra djela za druge, istražite što vaša duša želi…OTPUSTITE OTPORE I OTVORITE SE ZA ČUDA….

Na motivacijskom YouTube kanalu PUTEM OTVORENOG UMA I DUHA možete poslušati korisna videa, koja će vam pomoći na vašem putu života i vaših duša i potaknuti vas na pozitivne promjene:

YOU TUBE KANAL Putem otvorenog uma i duha – KORAK PO KORAK DO USPJEHA U SVIM SEGMENTIMA ŽIVOTA

Tekstovi na web portalu Kleopatra su pomno odabrani iz kvalitetnih izvora i iz svakog možete pronaći nešto za sebe i naučiti, jer znanje daje veliku moć za napredak i razvoj u kvaliteti življenja.

Motivacijski magazin Kleopatra

Moj Portal BUSINESS MAGAZINE na engleskom jeziku sadrži korisne informacije za financijski i poslovni napredak. Slobodno istražite i usudite se uložiti u sebe, jer je to najbolje ulaganje. Ono što osmišljavamo  i vizualiziramo danas, manifestirat ćemo u budućnosti: profitable business opportunities, lots of business transformation software, passive income ideas for financial freedom, small business ideas, self-help books, personal development ideas, productivity music for focus , free business YouTube Channel Change Your Life, motivation, abundance… Business Growth

Oslobodite svoj um od opterećenja i živite u ljubavi, zahvalnosti, kreativnosti i unutarnjem miru…ŽIVOT JE LIJEP!

EMOCIJE LJUBAVI I ZAHVALNOSTI VIBRIRAJU NA NAJVIŠOJ FREKVENCIJI, ZATO PROBUDITE U SEBI UNUTARNJU LJUBAV I BUDITE ZAHVALNI NA ONOME ŠTO IMATE I IMAT ĆETE SVAKI DAN VIŠE.

Na kraju jedna opuštajuća MEDITATIVNA glazba:

 

S ljubavlju,

Sonja Smičiklas, osnivačica i odgovorna urednica magazina

0