Kvantna KARIZMA

Sada ste – i uvijek ćete biti – u procesu stvaranja svijesti.

Stvorite novu, uspješnu predodžbu o sebi! 

Budite ta predodžba – i vjerujte u nju!

Održavajte je bliskom i jasnom te je svaki dan obnavljajte. Kad se utvrdi u vašoj svijesti, postat će vaša nova stvarnost. Putovanje prema uspjehu je prije svega unutarnje putovanje. Unutra prebiva vaša svijest i iznutra izvire vaša energija; sve započinje u vama.
Kad pomislite na ljude koji imaju karizmu, opažate određene zajedničke značajke. Ti ljudi posjeduju ‘joie de vivre’ ili životnu radost, koju prenose svima oko sebe i svemu što rade. Imaju
mnogo energije i entuzijazma, a život im je prožet smirenim dostojanstvom. I vi možete odmah stvoriti takav stav te potpuno promijeniti smjer svojega života.
Vaša moć izbora je vaše potpuno oslobođenje – možete izabrati radost, mir i entuzijazam u svakoj misli i opažanju. Budući da obrasci privlačnosti uvijek djeluju putem kretanja energije, to je
najviša vibracija koju možete izabrati.
Vaša je svijest vaš obrazac za narudžbu sudbine iz kataloga Univerzuma, jer otkriva čemu pridajete najveću važnost. Neovisno o tome jeste li usredotočeni na dugotrajan nedostatak ili na neograničeno obilje, Univerzum će nedvojbeno odgovoriti na vašu narudžbu pa se nipošto ne određujte problemom. Budite nepokolebljivo usredotočeni na rješenje. Ostanite usmjereni i odlučni prihvaćati samo blagotvorne i skladne misli i vaša će vas čista svrha povezati s božanskom namjerom i s univerzalnom strujom.
Svaka promjena koju ostvarite promijenit će smjer vaše svijesti, a čak i mala promjena svijesti može prouzročiti golemu promjenu vaše stvarnosti. Svijet je prepun beskrajnih mogućnosti, a veliko polje mogućnosti želi vam poslati ostvarenje vaših snova; prestanite se opirati i otvorite se primanju. Vaša voljna namjera prožeta ljubavlju prema sebi dovoljna je za stvaranje otvorenog, nesputanog kanala do izvora svih uspjeha.
Kad se uskladite s univerzalnim zakonima, iskre uspjeha počinju frcati. Struja u zraku doslovce je električna. To je vaša kvantna karizma – vaša nepokolebljivo optimistična energija povezana
jasnom, svjesnom namjerom – i to je vaša najmoćnija sila za uspješno očitovanje.
Tu živu moć posjedujete i u ovom trenutku, kao i sve bogatstvo potencijala koje nudi bezgraničan i nevidljiv svijet. Kad otkrijete blaženstvo i ljepotu koja je s vama sada i uvijek, postigli ste svoj kvantni uspjeh – radosnu zahvalnost za svaki trenutak života!
Blaženstvo u sadašnjem trenutku početak je i završetak vašeg uspjeha pa je vrijeme da se uzdignete i doživite ostvarenje svojih najvećih snova. Vaša se sudbina već oblikuje u energetskom području. Opažajte čudotvornu energiju u sebi i oko sebe i uskoro ćete doživljavati čudo za čudom.

Sandra Anne Taylor – KVANTNI USPJEH

0