KREIRANJE NOVE STVARNOSTI

VIZUALIZACIJA, KREIRANJE NOVIH UVJERENJA, PROMJENA MISLI, ZAKON PRIVLAČNOSTI

O VIZUALIZACIJI  (s istinskom namjerom da se ostvari)

Možda ćete zaželjeti želju, a nećete biti ni svjesni koliko su vaša svijest i svemir jaki saveznici u ostvarivanju ciljeva. Ipak, želje se neće odmah ostvariti, ali ćete doći u situacije koje će vas gurati dalje u njihovom ostvarivanju.

Želju odašiljemo u svemir čim zaželimo u životu nešto bolje ili imamo neki cilj. Ako je vaša želja nadahnuta istinskom namjerom za promjenom vlastitog života, svemir se automatski pokreće prema vašem cilju. To ne znači da će svemir momentalno ostvariti vaše želje. On će stvoriti put prema njihovom ostvarenju, a na vama je da učinite ostalo. 

Da bi iz postojeće realnosti došli u novu željenu realnost, morate spoznati neke nove činjenice o sebi, životu, ljudima koji vas okružuju, ali i mogućnostima koje imate. Nakon toga će svemir kreirati situacije koje ćete možda nazvati problematičnima. Te iste situacije će vam omogućiti da rastete, radite na sebi, na svojim emocijama i zapravo će vas pojava takvih situacija natjerati da se pokrenete.

Čovjek se najčešće pokreće kada je čvrsto motiviran, a nažalost to se uglavnom događa onda kada smo izbačeni iz zone komfora. Problemi koji se pojavljuju u životu nakon što smo odaslali iskrenu i jaku želju, često se javljaju s razlogom i to tim da nas izbace iz ustaljenog načina razmišljanja i dosadašnje životne orijentacije. Za novu realnost i postizanje vaših želja, potrebna je upravo ta promjena dosadašnjeg načina razmišljanja. 

O UVJERENJU

Vjerujte da zaslužujete ono što želite.  Sada samo trebate pustiti svoju žeIju, ne razmišljajte na koji način i u kojem vremenu će se ostvariti ili od kuda će vam doći novac za ostvarenje, imajte povjerenja da će Svemir spojiti sve u pravom trenutku za vas. Budite zahvalni i vjerujte da zaslužujete predivan život i da nema neostvarenih želja i snova osim ako sami odustanete od njih. Osnažite sebe i svoje ideje, potaknite se na vizualiziranje kad god imate vremena u danu, a posebno prije spavanja i prilikom buđenja, dodajite na crtež nove detalje i svakim danom ćete biti bliže ostvarenju svoje želje.

I zapamtite da to možete i zaslužujete.

Važno je paziti što sve mislite, a ne samo što ćete zaželjeti.

Upornim, malim koracima čovjek može drastično promijeniti način na koji reagira na svakodnevne probleme (strahovi, nelagode). U užurbanom načinu života učimo vjerovati u negativne stvari, a pozitivne jednostavno propuštamo kroz mozak, ne dajući im da se zadrže. Kultura i odgoj uvelike su upleteni u takav način procesuiranja informacija. Pozitivno razmišljanje se zbog toga mora vježbati. Pamtite lijepe osjećaje, a ponavljanjem dobrih stvari ćete napraviti čvrst temelj psihičkog zdravlja. Sreća je da budete zahvalni i sretni na onome što imate. Tek tada se sve druge vaše želje mogu početi ostvarivati. 

PROMIJENITE MISLI

(JACK CANFIELD)

Naši osjećaji predstavljaju povratnu informaciju koja nam govori jesmo li usklađeni ili nismo, jesmo li na pravom ili krivom putu. Ne zaboravite da su misli prvobitni uzrok svega. Stoga se ustrajna misao neposredno šalje u Svemir. Magnetski se povezuje sa sličnom frekvencijom, a za nekoliko sekundi šalje vam očitanje te frekvencije u obliku osjećaja. Drukčije rečeno, vaši su osjećaji poruka koju vam Svemir šalje pokazujući vam na kojoj se frekvenciji nalazite. Osjećaji predstavljaju povratnu informaciju o frekvenciji.

Ako se dobro osjećate, to je poruka Svemira koji kaže: »Misliš dobre misli«. Slično tome, ako se osjećate loše, primate poruku od Svemira u kojoj stoji: »Misliš loše misli«.

Kad se loše osjećate to je poruka Svemira koji vam zapravo govori: »Upozorenje! Odmah promijeni misli. Zabilježena negativna frekvencija. Promijeni frekvenciju. Odbrojavanje do izvršenja. Upozorenje!«

Sljedeći put kad se budete osjećali loše ili kad vam se pojave bilo kakve negativne emocije, osluhnite znak koji dobivate od Svemira. U tome trenutku sprječavate ostvarenje vlastita dobra jer se nalazite na negativnoj frekvenciji.

Promijenite misli i razmišljajte o dobrim stvarima, a kad se počnete dobro osjećati znat ćete da je to stoga što ste se prebacili na novu frekvenciju – Svemir vam je to potvrdio šaljući vam pozitivne osjećaje.

O ZAKONU PRIVLAČNOSTI

(LISA NlCHOLS)
Vaše vam misli i osjećaji stvaraju život. Uvijek će biti tako. To vam je zajamčeno!
Baš kao i zakon sile teže, ni zakon privlačnosti ne griješi. To što ne vidite svinje kako lete ne znači da se zakon sile teže zabunio i toga dana zaboravio primijeniti silu težu na svinje. Slično tome, u zakonu privlačnosti nema izuzetaka. Ako vam se nešto dogodilo, vi ste to privukli svojim dugotrajnijim mislima. Zakon privlačnosti je precizan.

(DR. JOHN GRAY)
U vama se krije rješenje vlastitih problema. Nemojte uperiti prst u drugu osobu govoreći: »Ti si mi dužan i moraš mi davati više«. Umjesto toga sami sebi darujte više. Odvojite dovoljno vremena kako biste davali sebi i kako biste se ispunili do vrha, a tada možete dijeliti šakom i kapom.
»Da biste privukli ljubav ispunite se njome sve dok ne postanete magnet ljubavi.”

(BOB PROCTOR)
Uživajte u životu, jer život je sjajan! Veličanstven!

0