Uvjeti kupnje

Uvod

Postupak naručivanja, plaćanja, isporuke te reklamacija proizvoda koji su ponuđeni na ovim stranicama utvrđuju se ovim uvjetima. Motivacijski magazin Kleopatra stranice mogu se koristiti za Vašu privatnu upotrebu bez naknada za korištenje,  prema sljedećim uvjetima i pravilima.

Prodavatelj je Trofeji Media j.d.o.o. Zagreb, a kupac je posjetitelj ovih stranica koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje putem opće uplatnice, internet bankarstva ili pouzećem.

Naručivanje

Kupac naručuje jedan ili više  proizvoda putem elektronskog obrasca narudžbe. Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i pošalje narudžbu.

Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), obveznik nije u sustavu PDV-a.

Proizvodi se naručuju elektronskim oblikom, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu ili preko kontakt obrasca. Proizvodi se smatraju naručenima kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

Isporuka

Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke te u slučaju oštećenja odmah reklamirati proizvod dostavljaču.

Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave. Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka. Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku kupcu onoga trenutka kada zaprimi potvrdu o kupnji. Nakon zaprimanja te potvrde prodavatelj se obvezuje poslati pošiljku u roku do 15 (petnaest) radnih dana. Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Reklamacije

Prodavatelj se obvezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na stranici Motivacijski magazin Kleopatra

Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment.

Prodavatelj nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača (tvrtka koja obavlja poslove dostave proizvoda).

Kupac ima pravo na povrat sredstava kod sljedećih situacija:

  • Na isporuku artikala koji nisu naručeni
  • Na isporuku robe koja ima grešku ili oštećenja koje nije nastalo u transportu

Od dana zaprimanja reklamacije, a u roku od 60 dana, bit će vraćen sporni iznos.

Zaštita autorskih prava

Sva prava nakladnika u  tiskanom djelu su pridržana. Izdavač i nakladnik je Trofeji Media j.d.o.o. Zagreb. Kupac se obvezuje da neće neovlašteno umnožavati, izvoditi  te prodavati proizvode prodavatelja.

Općenito

Trofeji Media j.d.o.o. Zagreb zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila. Sve promjene primijenit će se na korištenje Motivacijski magazin Kleopatra stranica.

Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje.

0