IZJAVE POZNATIH I USPJEŠNIH

Jennifer Aniston, poznata filmska glumica, o svom poslovnom uspjehu i trenutku kada je izašla na naslovnici magazina:

“Dugo mi je trebalo da znam za što sam sposobna. Nisam uvijek znala” izjavila je 50-godišnja Jennifer.

“Tada nisam shvaćala da je to moj život.”, priznala je i dodala: “Moja prva naslovnica za InStyle snimljena je 1996. To je bila velika stvar!”

“…Bila sam ponosna i imala sam ciljeve, ali trebalo mi je vremena da se ugodno osjećam pred kamerom. Prvo snimanje bilo je u mojoj kući, tako da mi je to pomoglo. Sjećam se kako sam pozirala i razmišljala. Bože, moram naučiti kako to raditi. Meni to nije prirodno, ali STVARNO JE BILO COOL POSLIJE VIDJETI STVARNI ČASOPIS I DRŽATI GA U RUCI.”

Dragi čitatelji,

i vi  imate priliku držati u ruci inspirativan časopis KLEOPATRA – za uzdizanje duše, čitati s oduševljenjem i motivirati se, nakon čega ćete se sigurno osjećati super i još bolje od toga i učiniti jedan korak dalje u svom životu…<3

Ako želite svoju autorsku inspirativnu i motivacijsku priču ovjekovječiti u idućem broju, pošaljite autentičnu priču na e-mail: motivacijskimagazin@gmail.com. Jednog dana će to biti pečat Vašeg putovanja u kojem ste napravili korak naprijed u svom životu.

O ŽIVOTU – Hugh Heffner, američki izdavač, poznat kao osnivač, glavni urednik i glavni kreativni urednik Playboya:

“Život je previše kratak da biste živjeli tuđi san.”

“Dobro je biti sebičan, ali ne toliko obuzet sobom da prestaneš slušati druge ljude.”

O SMRTI: “Ja sam se pomirio s prirodom života i smrti, s time da svima mora doći kraj. Najteže je zamisliti da oni snovi, rane čežnje i želje djetinjstva, također nestaju. Ali tko zna? Možda postajemo dio vječnog… čega god.”

140