VI STE MOĆNI ! PROBUDITE SNAGU U SEBI !

Daleko ste moćniji nego što shvaćate. Vi stvarate sve u svom životu. Jednom kad to u potpunosti priznate i preuzmete odgovornost za to, možete napraviti sve što odlučite. Vi ste tvorac vlastitog života i možete ga usmjeriti kamo god želite.

Posjedujete sposobnost da promijenite svoj život.

Posjedujete sposobnost stvaranja svoje željene budućnosti.

Posjedujete neograničen potencijal!

Kad donesete odluku, čitav se svemir uroti da bi je ostvario.   Ralph Waldo Emerson

Vaše putovanje počinje upravo sada i ovdje. Probudite snagu u sebi.

Vi ste ono o čemu razmišljate čitavog dana.   Dr. Robert Schuller

Neprestano ste u stanju stvaranja. Uvijek je tako bilo. Svoju stvarnost stvarate u svakom trenutku svakog dana. Svoju budućnost stvarate svakom svojom pojedinom mišlju, svjesnom ili nesvjesnom. Ne možete prestati s tim i odlučiti da nećete stvarati, jer stvaranje nikad ne prestaje. Zakon privlačnosti nikada ne prestaje djelovati.

Neodgovorno je dopustiti da vam se život jednostavno događa. Vaše je božansko pravo stvarati vlastite dane.  Ramtha

Da biste stvarali pozitivnu budućnost, vaša energija, misli i osjećaji trebaju biti pozitivni. Možete naučiti upravljati vlastitim mislima i osjećajima te održavati vibracijsku energiju onoga što želite privući tako što ćete početi promišljeno postupati, umjesto da samo reagirate na situacije u svom životu. Većina ljudi kroz život prolazi automatski i nesvjesno, automatski reagirajući na stvari i događaje oko sebe. Možda vam je dan bio naporan, pukla vam je guma ili je netko bio nepošten prema vama. Recimo da na te situacije svojim mislima i emocijama reagirate negativno. Razljutite se, frustrirani ste ili uznemireni. U tom slučaju nesvjesno reagirate na situaciju, umjesto da se prema njoj odnosite svjesno i promišljeno, a vaše negativno nabijene misli i emocije automatski od svemira naručuju još više takvih negativnih iskustava.

Zahvaljujući Zakonu privlačnosti svatko je od vas sličan snažnom magnetu i privlači još više onog što osjećate u bilo kojem trenutku.  Esther i Jerry Hicks

Shvaćate li da je vaš život u ovom trenutku rezultat svega onog što ste dosad pomislili, napravili, vjerovali ili osjetili? Ovog trenutka možete početi svjesno i promišljeno privlačiti što god želite u svom životu. Zahvaljujući Zakonu privlačnosti, možete privući ljude, stvari, novac, ideje, strategije i okolnosti – doslovce sve što vam je potrebno za stvaranje budućnosti iz snova.

Ono što jesmo rezultat je naših misli.  Buddha

Iz knjige “Ključ za primjenu Zakona Privlačnosti”  Jack Canfield

0