TAJNA USPJEHA: Vjerujte, osjetite, vidite, dopustite!

Zamislite budućnost kakvu želite!

Stvarajte život iz snova!

Povjerujte u uspjeh. Osjetite uspjeh. Vidite uspjeh. Dopustite da se ostvari !

Vjera je ključ uspjeha za zakon privlačenja.

Vaše su emocije također ključne i presudne u primjeni Zakona privlačenja. Osjećaji su dio vašeg unutarnjeg sustava vodstva.

Otpustite otpore i Dopustite sebi uspjeh, sreću, zdravlje, ljubav !

„Sve je teško dok ne postane lako!“

Kako radi naš um? Kako stvaramo percepciju, kako se ona manifestira – s dopuštenjem ili bez dopuštenja?

Pitanje: „Imam maštu, ciljeve, govorim afirmacije, radim vizualizacije, ali ovo ne radi!  Gdje griješim?“

STANJE PRIJE SVEGA   – Da li vjerujete ili ne vjerujete dovoljno ?

POVJERUJTE I DOPUSTITE DA SE DOGODI ONO ŠTO ŽELITE!  JEDNOSTAVNO !

Afirmacije možete izgovarati svakodnevno… iiii… ništa – mjesecima, godinama – ostat će samo riječi koje odlaze u prazno. Tako je i s vizualizacijom. Ostat će samo neostvareni san, ako niste povjerovali da taj san živi.  DA BISTE OSTVARILI, VAŽNO JE VJEROVATI.

Razmislite da svakodnevno dišete, hodate, jedete, spavate, … i postavite sebi pitanje: „Što bi bilo kad bi svaki put prije nego što udahnem zrak, zastala i analizirala?“ Sve te svakodnevne radnje funkcioniraju, bez problema! Bez analize. Bez sumnji. Jednostavno. Tako je i zakon privlačnosti jednostavan. I ne treba ga ometati.

Jedna vizualizacija – i hop – realizacija u iduća 24 sata. Druga – isto! Treća neće?! Znači, nešto ne radim kako treba! …. I upali se svjećica! E, tu sad ide ono STANJE PRIJE SVEGA!

Kada mi se upalila svjećica, stanje mi je dalo odgovor:

“Vjera je ključ uspjeha za zakon privlačenja.”

Puno  ljudi shvati Zakon i prihvati ga, ali ubrzo  postaju zbunjeni u vezi toga ŠTO SAD?  Meditacije, vizualizacije, slike cilja, afirmacije, metode postizanja ciljeva…što je najbolje, najlakše i najbrže, što donosi najbolje rezultate?

Čuli ste i vidjeli da postoje milijunaši, milijarderi, uspješni glazbenici, glumci, sportaši. Koje su tehnike oni koristili da bi postali ono što jesu, bilo u prošlosti ili sadašnjosti? Rijetki su  znali za Zakon Privlačenja i vrlo mali broj je koristio ove metode. Znači, ostvarili su svoje želje i postali su uspješni u svom životu, a da nisu meditirali, afirmirali i sl.

Postoji nešto sasvim drugo što je puno veći ključ uspjeha nego bilo što.

To je Vjera.  Uvjerenje da Vi to možete i da Vi to već jeste.

VAŽNO JE POVJEROVATI, BEZ VJERE I UVJERENJA NIJE DOVOLJNO UČINKOVITO!

Baveći se Zakonom Privlačenja, tehnikama koje predlažu vodeći učitelji i mentori, komunicirajući s ljudima, čitajući knjige svakim danom postaje mi jasnije kako sve oko mene djeluje.

Prigrlite svjesnost o Zakonu Privlačenja, Umijeću dopuštanja i počnite pretvarati svoje želje u ciljeve, ciljeve u plan i krenite u akciju ostvarenja svojih snova.  POVJERUJTE I DOPUSTITE !

Ovo su tri zakona privlačenja (Iz knjige Zakon Privlačenja, Jerry & Esther Hicks):

Prvi zakon, zakon privlačenja, glasi:                                                                           

Slično privlači slično

Iako ovo možda zvuči kao prilično jednostavna tvrdnja, ona definira najmoćniji zakon u svemiru – zakon koji utječe na sve, u svakom trenutku. Ne postoji ništa što nije pod utjecajem ovog moćnog zakona.                                                                                        

Ono o čemu razmišljam i u što vjerujem ili očekujem – to jest

Ukratko, dobivate ono o čemu razmišljate, željeli vi to ili ne. Promišljena primjena razmišljanja zapravo je ono o čemu je riječ u vještini promišljenog stvaranja, jer ako ne razumijete ove zakone i ne primjenjujete ih promišljeno, sasvim je moguće da stvarate po automatizmu.

Treći zakon, umijeće dopuštanja glasi:

Ja sam ono što jesam i spreman sam dopustiti drugima da budu ono što jesu

Kad ste spremni dopustiti drugima da budu onakvi kakvi su, čak i onda kad oni vama ne dopuštaju to isto, tada, može se reći da ste onaj koji dopušta, ali nije vjerojatno da ćete dosegnuti tu fazu sve dok prvo ne shvatite kako dobivate ono što dobivate.

Tek kad shvatite da drugi ne mogu biti dio vašeg iskustva ukoliko ih putem svog razmišljanja ne pozovete u njega (ili putem pažnje koju im poklanjate), kao i da okolnosti ne mogu biti dio vašeg iskustva ukoliko ih putem svog razmišljanja ne pozovete u njega (ili putem opažanja tih okolnosti), tek tada bit ćete onaj koji dopušta, onakav kakav ste i željeli biti onda kad ste došli u ovaj izraz života.                                                                        

Razumijevanje ova tri moćna univerzalna zakona i njihova promišljena primjena, dovest će vas do radosne slobode koja je rezultat činjenice da ste u stanju da stvarate vlastito životno iskustvo, baš onakvo kakvo želite.

Čim shvatite da vi sami pozivate u svoje iskustvo sve ljude, okolnosti i događaje, i to putem svog razmišljanja, počet ćete živjeti život kakav ste i namjeravali živjeti kad ste došli u ovo fizičko tijelo.

I tako, razumijevanje moćnog Zakona privlačenja, udruženo s namjerom da promišljeno stvarate svoje životno iskustvo, dovest će na kraju do neusporedive slobode, one koja može poteći samo iz potpunog razumijevanja i primjene umijeća dopuštanja.   Jerry & Esther Hicks

Ako ste dovoljno hrabri da započnete,  tada ste dovoljno hrabri i da uspijete.  David Viscott

0