POZITIVNE AFIRMACIJE I VISOKA VIBRACIJA

Pozitivno razmišljanje je proces koji zahtijeva vježbu. To je rad na sebi.

Poznatu rečenicu Kakve su ti misli, takav ti je život možete  shvatiti površno, a možete je i pretvoriti u svoju životnu filozofiju.

Sreća ne dolazi izvana, već izvire iz nas samih. Sreća je stvar odluke.

Afirmacije su jedan od najmoćnijih i najkorisnijih alata koje možemo primijeniti na svim poljima našega života. Bilo da se radi o vezi, prijateljstvu, poslu, zdravlju, ljubavi ili samo o dobrom raspoloženju.

Afirmacije najbolje djeluju ako se formuliraju u sadašnjem vremenu. Ako želite biti uspješni u nekom poslu, treba izgovoriti afirmaciju kao da već jeste uspješni. Na primjer:  “Ja sam uspješna i ostvarujem  svoj cilj” umjesto ” Ja ću biti uspješna i ostvarit ću svoj cilj“.

Da bi imale rezultat,  pozitivne afirmacije se moraju često ponavljati dok ne postanu dio naše podsvijesti. To je vježba za mozak, baš kao što postoje i vježbe za mišiće. Ili zamislite to kao kad posijete sjeme u zemlju,  zalijevajući ga, iz njega će polako niknuti biljka kojoj treba puno ljubavi i pažnje da bi bila plodonosna. Nije dovoljno samo izgovoriti jednu afirmativnu rečenicu i nastaviti misliti  negativno tijekom dana.

Pozitivne afirmacije možete izgovarati kad god poželite. navečer prije spavanja, ujutro pred ogledalom (izuzetno su moćne pred ogledalom!), u mislima dok vozite auto, dok radite, šetate, pospremate kuću ili odmarate. Što više i češće ih izgovarate, one će biti brže i efikasnije.

Tehnike pozitivnog razmišljanja, vizualizacije i pozitivne afirmacije pomažu da steknete snažan i pozitivan stav prema životu, koji je neophodan za uspjeh i dobro zdravlje. Izgovaranjem pozitivnih misli jačate samopouzdanje i optimizam!

Pošto svjesne pozitivne afirmacije (odaberite one koje odgovaraju vama i vašoj situaciji)  reprogramiraju vaš obrazac razmišljanja, one mijenjaju  vaš pogled na svijet i zamjenjuju nefunkcionalna vjerovanja s novim pozitivnim načinom razmišljanja i novim uvjerenjima koja su za vašu dobrobit.

Većina uspješnih ljudi svjesno ili nesvjesno koristi tehnike pozitivnog razmišljanja.

Možete pretvoriti poraz u uspjeh, a zatim uzdići uspjeh na veću razinu.  

Da! Afirmacije funkcioniraju! Teško ćete pronaći tehniku osobnog razvoja koja ne koristi afirmacije. Što ste odlučniji da promijenite sebe i otpustite prošlost, tim više će afirmacije djelovati na vas. To će se automatski reflektirati u vašem vanjskom životu, a vi ćete početi doživljavati promjene na bolje u mnogim aspektima vašeg života.

AKO NE POKUŠATE, NEĆETE UPOZNATI SVOJE POTENCIJALE KOJIMA RASPOLAŽETE !

MOŽETE OŽIVJETI SVOJE SNOVE, SVE POČINJE PRVIM KORAKOM !

Pozitivna misao privlači još pozitivnih misli !

POZITIVNE AFIRMACIJE PODIŽU VIBRACIJU, A KAD STE NA VISOKOJ VIBRACIJI, TADA BEZ NAPORA MOŽETE MANIFESTIRATI SVOJE ŽELJE.

Svemir će vam pomoći da privučete sve što želite, ali samo ako budete na vibraciji svoje želje. Postanite kreator svog života!

Visoke vibracije su uglavnom povezane s pozitivnim osobinama i osjećajima, kao što je ljubav, praštanje, suosjećanje i mir. S druge strane, niske vibracije su povezane s mračnijim osobinama poput mržnje, straha, pohlepe i depresije.

Što je vaša vibracija niža, količina neusklađenosti s vašom višom prirodom je veća, čime neminovno privlačite više sukoba u svoj život.

Ljubav, vedrina, radost, pozitivan stav, unutarnji mir, kreativno izražavanje, kao i meditativno stanje podižu vibraciju vaše svijesti i vašeg tijela.

Radom na podizanju frekvencije vibracije mijenjate  vaše energetsko polje, njegovo uravnoteženje i podizanje na nivo unutarnjeg mira, harmonije i radosti. Kada oprostite sebi i drugima, kada naučite živjeti u dubokoj zahvalnosti i ljubavi, frekvencija vaše vibracije raste i vodi vas na put zdravlja, sreće, ljubavi i uspjeha.

Evo jedan primjer pozitivnih afirmacija, a vi ih možete nadopuniti prema svojoj situaciji i formulirati na svoj način kako vama odgovara.

https://www.youtube.com/watch?v=uJQpkh_reUM

 

0