DOBRODOŠLI U SVIJET POZITIVE, MOTIVACIJE I INSPIRACIJE !

Pokrenite se, usudite se, istražujte, čitajte s povjerenjem…. Nitko ne zna dokle dopiru njegove moći sve dok ih ne iskuša.. ODLUČITE PREUZETI INICIJATIVU!

MOŽETE SE DRŽATI SVAKODNEVNE RUTINE, A MOŽETE ISPROBATI I NEŠTO NOVO I SUPROTSTAVITI SE MJERILIMA KONVENCIONALNOSTI I POSTAVITI VLASTITE STANDARDE. ŽIVOT JE PUN PRILIKA, PRONAĐITE SVOJ PUT DO ISPUNJENJA..

FORMULA – Dr. Joe Dispenza…

BUDITE KREATOR SVOG ŽIVOTA!

Osigurajte cijeli program u 12 koraka, sve meditacije i mnogo bonus materijala sada te zajamčite neograničen pristup materijalima i mogućnost preuzimanja!

TRAJNO PRISTUPITE PROGRAMU!

  1. Dr. Joe Dispenza…

… autor je bestselera New York Timesa, istraživač, kiropraktičar i govornik. Dr. Dispenza podijelio je svoje znanje o neuroznanosti i ljudskim potencijalima s tisućama ljudi širom svijeta. Zahvaljujući ovom znanju i alatima, moći ćete se odreći svakodnevnih negativnih navika kako biste ostvarili svoju viziju i postigli svoje ciljeve. Njegov kreativni pristup premošćuje jaz između neuroznanosti i ljudskog potencijala. On objašnjava kako doslovno možete ponovno umrežiti svoj mozak i stvoriti novi um, omogućujući si da budete kreator svog života!

Naučite kako se probuditi iz kolektivne more u kojoj trenutno živimo- ŠAMANSKO SANJANJE – Alberto Villoldo – Croatia – PRIJAVITE SE! “Sreća je jedina stvar koja se udvostručuje kada se dijeli. Podijelite ovaj sadržaj sa svojim prijateljima!”

Mi smo stvaratelji – Nitko drugi osim vas ne može savladati umjetnost vašeg istinskog unutarnjeg ispunjenja. U sebi imate beskonačni potencijal koji čekate da se oslobodi.

MI SMO STVARATELJI

Probudite snagu u sebi! Vi ste glavni pokretač!

Postanite dio ovog jedinstvenog pokreta! 

Preuzmite cjelokupan flow summit paket sada i pregledavajte sve sadržaje koliko god puta često želite.  U njemu vas, osim svih predavanja s kongresa, očekuju brojni bonus video materijali, meditacije i vježbeNaučite pronaći vaš flow!

Što se nalazi u vašem paketu:

Svih 42 videa kongresa u originalnoj i prevedenoj verziji
Komplet meditacija
Intervju Deepaka Chopre i Tracy Reid
6 stupova prevencije bolesti
Naučite što je Akasha polje i vježbajte kratku vježbu s Deepakom Choprom kako biste otkrili tko ste pravi Vi.​
Intervju Joea Dispenze i Koroma Thaddaeusa
Kako nadvladati svoje okruženje i ovladati svojim životom
Naučite što možete učiniti da budete veći od svoje okoline i postanete gospodar svog života. Otkrijte koja vas navika sprječava u stvaranju vaše nove budućnosti.
Neale Donald Walsch
Prevladavanje odvojenosti i život u protoku
Naučite što je život u protoku i kako teorija odvojenosti utječe na vaš život pomoću ovog inspirativnog i ekskluzivnog video priloga Walscha
Bradley Nelson – Emocionalni kod – Video
Otkrijte što je “Emocionalni kod” i kako možete promijeniti svoj život rješavajući se emocionalnog tereta. Pogledajte nevjerojatnu demonstraciju Bradleyja Nelsona na pozornici!
Tečaj rekonektivnog iscjeljivanja
Osigurajte ovaj ekskluzivni tečaj od 6 lekcija s Ericom Pearlom, otkrijte što je rekonektivno iscjeljivanje i radite vježbe kako biste stupili u kontakt s frekvencijama ponovnog povezivanja.
Najbolje iz paketa Earth Keepers summita sa sljedećih 5 predavača:
Alberto Villoldo, Bruce Lipton, Gregg Braden, Marcela Lobos, Sadhguru and Deepak Chopra

Odaberite odgovarajuću samohipnozu za sebe u – audio MP3, 1200 vrsta prema raznim kategorijama: samopouzdanje, gubitak težine, prestanak pušenja, partnerske veze, bolje učenje, samopoštovanje, društvena anksioznost, osobne financije….poveznica ispod