Mila pokazala najljepše lice ‘’Mile Nam Jedine’’

Dvogodišnja teško bolesna djevojčica, svojom je sudbinom potakla one najbolje ljude u Hrvatskoj da se pokrenu i nešto naprave. Taman kad smo pomislili da građane Hrvatske više ništa ne može izvući iz letargije, ljupko lice dvogodišnje Mile, čiji je život ozbiljno ugrožen, nagnao je sve one koje možda godinama nisu sudjelovali ni u kakvoj akciji, možda ni na glasovanje nisu izlazili, pokažu ono najhumanije, razbiju oklop malodušnosti i otkriju da im ipak nije sve nebitno, da postoji nešto tj. netko tko zavrjeđuje da se ustane iz učmalosti i pokuša spasiti jedan ljudski život. Znamo da je najbolje ono društvo u kom je život pojedinca svetinja! Ako je ovaj postupak pokazatelj da postoje snage u našem društvu koje mogu pokrenuti  ljude naprijed, koje zaslužuju divljenje, koje su milo lice naše ‘’Mile Jedine’’, tada možemo reći da je u jednoj nesreći, otkrivena velika sreća.

Pitanje je hoće li se plamen razbuktati? Hoće li se znati naći ‘’ruke’’ u zajedničkoj akciji spašavanja Hrvatske? Postoje li grupe koje bi mogle okupiti one najbolje među nama da se borimo protiv onih koji su nam upropastili poduzeća, pokrali zemlju, potjerali djecu iz domovine?

Lijepa naša Mila, želim ti da ozdraviš, i ti i ‘’Mila Nam Jedina’’!  Znam da obje čeka dugi, tegobni oporavak, ali spremni smo se boriti ‘’dok nam živo srce bije’’!

Autor: Snježana Akrap-Sušac

122

One comment

  1. Bravo Snješka!
    Svaka ti je riječ na mjestu, Aferim i svaka ti čast, prijateljice draga!

Comments are closed.