Predstavljamo knjigu o anđelima “Šapat anđela ljubavi” domaće autorice Adele Franceković

Čitateljima Kleopatre donosimo ulomak iz knjige “Šapat anđela ljubavi” autorice Adele Franceković. Adela nam je poznata kao autorica Transformacijskih principa, uspješna poduzetnica, majka i partnerica, a zovu je intuitivnom čarobnicom radi cjeloživotne komunikacije s anđelima. U Hrvatskoj je upravo “Šapat anđela ljubavi” prvijenac knjiga duhovne tematike o anđelima domaće autorice.

Kroz knjigu o anđelima Adela prenosi životne istine i Transformacijske principe koji čitateljima pomažu da promijene život na bolje i okrenu se rješenjima. Knjiga govori o tome kako je Adela potaknuta vlastitim životnim problemima, odlučila promijeniti svoj život i kako su ju Anđeli nadahnuli da kroz razne životne situacije nađe svjetlo na kraju tunela i da počne nadahnjivati ljude oko sebe da se pokrenu. Donosimo vam jedan od ulomaka kako bi se i vi nadahnuli na ljubav prema sebi i drugima i prepustili čarobnim krilima Anđeoskih transformacija.

Život je u vašim rukama

“Ne krivite druge. Ne tražite opravdanja. Uzmite život u svoje ruke i dignite glavu prema ljubavi kojom ste okupani. S pognutom glavom se ne ide hrabro kroz život, a sjetite se da ni ljubav u vama to ne zaslužuje.

Možda ste kroz djetinjstvo dobili upute da trebate više slušati, da dobre djevojčice to ne rade, da se od vas očekuje da budete više nježne, blage, mirne i slušate upute onih koji će vam reći kako se treba ponašati.

To bi sve bilo u redu da su nas savjetovali oni koji točno znaju kako izgleda život, da njihove upute nisu bile obojene njihovim vlastitim strahovima, strepnjama i pogrešnim uvjerenjima. Bilo bi dobro da je i svijet u koji ulazimo potpuno prijateljski raspoložen, pošten i da uvažava različitost pojedinca. Sve bi bilo dobro da su shvatili da njihove upute ne služe u svim situacijama i svim ljudima.

Nažalost, koliko god ste savjeta dobili „za vlastito dobro“, nitko ne može pretpostaviti u kakvim životnim okolnostima ćete se naći i gdje ta poslušnost neće biti od koristi. Ne mogu znati gdje ćete se kretati i što će se očekivati od vas. Neće znati hoćete li se negdje trebati boriti za sebe i svoj život. Kad nas savjetuju, ljudi gledaju iz sadašnjeg trenutka svojih ograničenja i spoznaja.

Ne trošite život na savjete koje ste davno trebali odbaciti. Osjetite koliko snage je u vašim rukama i koliko toga ste u životu već prehodali, a da niste ni shvatili koliko je moći trebalo da se to sve prođe.

Život je zaista u vašim rukama, ne dopustite riječima koje vam odzvanjaju u glavi da vas zaustave, obeshrabre ili sputaju.

Ne dopustite sebi da svakoga slijepo slušate bez razmišljanja zašto to čine i s kojim namjerama. Saslušajte, ali ne morate nužno i poslušati. Što god učinili, vi ste jedina osoba koja je odgovorna za svoje životne odluke.

Ne krivite druge. Ne tražite opravdanja. Uzmite život u svoje ruke i dignite glavu prema ljubavi kojom ste okupani. S pognutom glavom se ne ide hrabro kroz život, a sjetite se da ni ljubav u vama to ne zaslužuje. Anđeli nas prate i strpljivo čekaju da spoznamo dubinu ljubavi kojom smo zagrljeni od rođenja.”

Knjigu možete naručiti e-mailom – info@adelafrancekovic.com ili telefonski – 091 1708 085.

269