motiviraj se , ostvari cilj

KAKO SE MOTIVIRATI SVAKI DAN ? Pročitaj..

KAKO BISTE OSTVARILI SVOJE CILJEVE, SVAKODNEVNA MOTIVACIJA JE NEOPHODNA !

Postoje dani kada se čini nemoguće ustati iz kreveta, pokrenuti se i motivirati se za bilo što. Odgovornosti i zadaci će se nagomilati, život postati presložen, a tada će motivaciju biti još teže pronaći. Uz nekoliko jednostavnih savjeta možete se motivirati svaki dan.

SPOZNAJTE ŠTO VAS MOTIVIRA

Neke ljude motivira osjećaj postignuća. Druge pohvale. Treće novac. Vas možda motivira nešto drugo, stoga trebate spoznati što vas motivira.

JUTARNJA RUTINA

Rutine i rituali nam pomažu da se odredi raspoloženje za taj dan. Ako vaša jutarnja rutina ne pridonosi vašoj motivaciji, treba biti promijenjena. Pronađite nešto što vas inspirira..

ODVOJITE VRIJEME ZA ODMOR I RAZONODU

Ako imate vlastiti posao, moguće je da radno vrijeme zapravo nemate, nego je ono non-stop. Idete u krevet razmišljajući o poslu i budite se razmišljajući o poslu. A to može biti iscrpljujuće. Zato odvojite vrijeme za odmor, razonodu i vježbanje svaki dan.

POTRAŽITE POMOĆ

Ne morate sve obavljati sami. Vjerojatno ne biste ni trebali. To vam štedi vrijeme, energiju i novac. Zaključno, PRONAĐITE nekoliko motivacijskih ‘okidača’. Postoji li pjesma koja vam pomaže da se osjećate energičnije? Motivira li vas rad u drukčijem okruženju? Postoji li neka misao koja vas nasmijava i zbog koje se osjećate motiviranima?

OVO SU JEDNOSTAVNE STRATEGIJE, ALI DJELUJU.

 

573