“JEDVA ČEKAM…”

“JEDVA ČEKAM…” ili  “ VESELIM SE…” – ODLIČNA METODA ZA PODIZANJE VIBRACIJE

Svatko, vjerojatno, ima u svom životu ono “jedva čekam…”.

Ako nemate svoje “Jedva čekam…” onda probajte jednostavno tako započeti rečenicu i pustiti je neko vrijeme i dati sebi prostora da se pojavi  i iskristalizira ono što biste jedva čekali ili ono što vas veseli. TAKO DUŽE VRIJEME OSTAJETE NA VISOKOJ VIBRACIJI, KAD ZAKON PRIVLAČNOSTI NAJBOLJE DJELUJE U VAŠU KORIST I KAD  VAŠE ISTINSKE ŽELJE I NAMJERE NAJLAKŠE NALAZE PUT DO MANIFESTACIJE.  TADA JEDNOSTAVNO OSLUŠKUJETE SVOJ UNUTARNJI GLAS KAO VODIČA ŠTO VAM JE ČINITI DALJE. OTPUSTITE OTPORE.

To “Jedva čekam….” može biti bilo što: od druženja i pijenja kave s dragim osobama ili prijateljima, ručka ili večere  po vašem ukusu,  čaše dobrog vina, komada odjeće, odlaska u kino, kazalište, čitanja dobre knjige, rekreativnog treninga u teretani, okopavanja vrta, isprobavanja novog recepta za kolač, hodanja kroz šumu, itd., pa sve do kupnje novog automobila, kuće ili neke veće želje, koju vi smatrate sebi prikladnom, ostvarivom i s kojom rezonirate.

Primjeri  ČAROBNE rečenice “JEDVA ČEKAM…” su brojni,  evo nekoliko zanimljivih koje možete prakticirati:

“JEDVA ČEKAM da mi se danas dogodi nešto lijepo.”

“JEDVA ČEKAM znakove i dobre prilike koji će mi se javljati na putu do ostvarenja mog cilja.”

“JEDVA ČEKAM rješenja mojih životnih izazova.”

“JEDVA ČEKAM uživati u  sreći i napretku svoje djece.”

“JEDVA ČEKAM, jedva čekam, jedva čekam…..super se osjećam u JEDVA ČEKAM…”

Kad vam se pojavi bilo koja loša misao ili naiđete na neugodne ljude ili situacije, prebacite se na svoje: “JEDVA ČEKAM…” i nećete se uzurpirati ni uzrujati, jer ste svoju pažnju fokusirali na  nešto što vam pričinjava RADOST, što je svakako bitnije nego što su utjecaji vanjskih okolnosti. Osjećaj RADOSTI ima visoku vibraciju i tada sve što je na nižoj vibraciji samo otpada.

Na taj način ostajete duže vrijeme dobro raspoloženi, unatoč raznim situacijama koje vas mogu snaći ili dok radite nešto što vam nije po volji ili u bilo kojoj situaciji koja nije po vašem izboru. Naravno da se svi nađemo u takvim situacijama., što je sasvim normalna stvar. Društvena smo bića i krećemo se među različitim ljudima, s kojima vibriramo na sličnoj frekvenciji i s onima s kojima ne rezoniramo. Tako ćete lakše, ostajanjem na visokoj vibraciji, istražiti sebe, svoje želje i težnje i ujedno doći i do odgovora što je to što želite i što ne želite. I sve više će nestajati ono s čim ne rezonirate, a otvarat će vam se vrata za ono što biste htjeli u životu.  Jer ste zadržali visoku vibraciju. Tada otpuštate vaše unutarnje konflikte i otpore koji se postepeno filtriraju, a u tom oslobođenom prostoru vaše istinske želje vas vode ka vašem “pravom” ja. Zato isprobajte ovaj način da što duže zadržite dobru vibraciju, jer će vas ona odvesti daleko, tamo gdje niste ni sanjali ni očekivali.

Ovo je jedna jednostavna i fantastična metoda rada na sebi.  

POANTA JE DA OVIM JEDNOSTAVNIM NAČINOM ŠTO DUŽE ZADRŽITE  DOBRO RASPOLOŽENJE.

Svatko od nas ima neke male stvari koje nas vesele, a upravo takve stvari nas mogu odvesti do puno većih postignuća. Jer tada smo mi kakvi trebamo biti. SRETNI. A kad nas ispunjava osjećaj sreće, tada sve što želimo lakše dolazi, čak i bez našeg naprezanja, putokazi se jednostavno otvaraju.  Naravno, treba ih osluškivati i slijediti, ako s tim što nam nadolazi skladno rezoniramo. Tako lakše privlačimo događaje koji su usklađeni s našim željama, jer ostvarenje želja je upravo dostupno kad smo u stanju visoke vibracije.

Ova metoda je naročito prikladna za sve koji su u otežanim okolnostima, koji ne mogu lako i brzo promijeniti situaciju s kojom ne rezoniraju, tako da, čak i ako to vaše “što vas veseli”  može trajati  kratko vrijeme uživanja ili čak i ne bude potpuno kako ste očekivali,  vi ste uspjeli većinu dana održati sebe u boljem raspoloženju i lijepom osjećaju i ostvarili ogromnu dobrobit po pitanju zdravlja, otvaranja putova do ostvarenja želja, sve dok to “JEDVA ČEKAM..”  ne preraste u vaš stvarni život  u kojem ćete  to istinski živjeti kroz svaki dan.

Sonja Smičiklas, Urednica motivacijskog Magazina Kleopatra

249