Anita Moorjani

DA LI STE ČITALI O ANITI MOORJANI: SAVJETI žene koja je pobijedila zloćudni rak

Pročitajte SAVJETE Anite Moorjani:
ŽENA KOJA JE POBIJEDILA ZLOĆUDNI RAK LIMFNIH ČVOROVA I VRATILA SE U ŽIVOT, INSPIRACIJA JE MNOGIMA KOJI BOLUJU OD ZLOĆUDNE BOLESTI.

NJENA PRIČA POČINJE RIJEČIMA:

“Udovoljavala sam drugima, stavljala ih na prvo mjesto i bojala sam se biti autentična. Pokušavala sam biti netko tko nisam i iscrpljivala se radeći za druge. I uvijek sam mislila da je sebično slijediti svoje potrebe, jer su tuđe veće i važnije. Međutim, kad sam ja ostvarena, tada sam zdravija, sretnija, više dajem, a manje mi je potrebno. Također mi je jasno i da ako stalno pokušavamo biti netko tko nismo, planet lišavamo nas samih.”

Njena je poruka da je nužno da snažno i svim srcem volimo – sebe.

SAVJETI ANITE MOORJANI:

Nemojte doživljavati život preozbiljno.
Jedite čokoladu.
Osjetite svoju veličanstvenost.
Jedite još čokolade.
Uživajte u životu i radite ono što vam donosi radost.
Neka je vaša svakodnevica ispunjena onim što vas čini sretnim, a ne onim što mislite da biste trebali ili što drugi misle da biste vi trebali raditi.
Živite strastveno i s puno ljubavi, a ne u strahu od neuspjeha.
Započnite svaki dan pjesmom Dancing Queen (ili nekom drugom, vama omiljenom) i pjevajte.
Smijte se sebi svaki dan (što više to vježbate, prije ćete dostići nirvanu).
Svakim pogledom u ogledalo, podsjetite se da ste savršeno Božje dijete, koje je tu da bude vjerno sebi. Vaš jedini cilj jest da živite ono što jeste. U pokušaju da budete netko drugi, univerzum lišavate samog sebe.
Ne zamarajte se previše time jeste li u pravu. Kada nam je jedini cilj biti svoji, teško možemo pogriješiti.
Svaki dan započnite jasnoćom namjere, ostavljajući iza sebe jučerašnje emocije. Svaki dan je prazno platno na koje možemo naslikati sve što poželimo. Tako da je na nama izbor hoćemo li obojiti svoje platno radošću, ljubavlju i smijehom ili strahom, ljutnjom, kajanjem, tjeskobom i zabrinutošću.

112