KVANTNO ŠKAKLJANJE

Smijeh je iznimno privlačna energetska vibracija i trebali bismo mu se prepuštati što češće. Istraživanja pokazuju da je to jedna od malobrojnih aktivnosti koje potiču električne impulse u svim dijelovima mozga. Osim toga, smijeh izoštrava vaše razmišljanje, potiče kreativnost, ublažava stres, pojačava energiju i čini vas učinkovitijima.
Redovito smijanje povisuje razinu serotonina i pojačava osjećaj zadovoljstva.
Ujedno odašilje pozitivnu energiju poput lansiranja rakete!
Stoga si dopustite pravi grohot. Otkrijte dijete u sebi. Ako vam ne uspije od prvoga pokušaja, prijevarom se navedite na sreću hineći osmjeh.
Vaš mozak ne opaža razliku. Proizvest će endorfine te vam popraviti raspoloženje i promijeniti vašu rezonanciju. I, što je najvažnije, to će promijeniti vaše opažanje – što mijenja vaše stvaranje svijesti.
Stoga se oslobodite starih inhibicija i prihvatite rizik zabavljanja.
Smijeh ne iziskuje mnogo truda, ali je doista vrijedan, jer stvara svijest blaženstva te sretnu, privlačnu energiju.
Poticaj na održavanje vedrine nije klišej, već energetska moć.
Radosno življenje povisuje vašu rezonanciju i stvara upravo onu emociju koju pokušavate postići uspjehom. Usklađivanje emocionalne vibracije najdinamičniji je način privlačenja postignuća. Univerzalni su zakoni jasni: vaš stav o životu oblikuje vaš život.
Sami odlučujete hoćete li svoju sudbinu oblikovati pesimizmom ili optimizmom, nezadovoljstvom ili uživanjem – a tu odluku donosite mnogo, mnogo puta dnevno. Stoga započnite stvarati
oduševljenje i Univerzum će odgovoriti blaženstvom. Uvijek imajte na umu da se istinski živa svijest uspjeha stvara svakidašnjim obnavljanjem optimizma, ljubavi prema sebi i radosne energije u sadašnjem trenutku.

Sandra Anne Taylor (Kvantni uspjeh)

143