božanska ljubav

USUDI SE NADIĆI SADAŠNJE GRANICE SVIJESTI

USUDI SE POSVJEDOČITI O AKTIVNOSTI BOŽANSKE LJUBAVI” IZRAŽENE U ŽIVOTU

(“Dugina veza”)

     U trenutku duboke unutarnje tišine, čula sam neki šapat:

“Ljubljena, usudi se i odluči na odvajanje od usamljene mase. Za tvoj život postoji čudesan plan. Veličanstvena svrha odzvanja tvojim razvojem. Oslobodi se zastarjelog i istrošenog “ja”! USUDI SE ponovno roditi u jarkome sjaju slobode Duha, ispunjena i motivirana univerzalnom energijom koja istječe izravno iz Božjeg srca.

     Opčinjena, slušala sam: “Ljubljena, usudi se osloboditi starih obrazaca izražavanja, starih navika slabosti i smrti, starih uspomena na destrukciju. Usudi se potvrđivati aktivnost božanske ljubavi koja se kroz tebe izražava kao savršen život kad obnavlja, pomlađuje i regenerira svaku stanicu tvoga bića ! Živi u cjelovitosti duha i svoju svijetlu bit usmjeri izlječenju i uzdizanju svijeta!”

     Hej, kakve riječi! Odmah sam se upitala: hoću li se usuditi poduzeti takve korake? A onaj je glas nastavio:

     “Ljubljena, nadrasti sadašnju razinu razumijevanja. Nadiđi sadašnju svijest o Istini. Svim dobrom posve utoni u svoj božanski plan… na zemlji, kao i na nebu. U sebi nosiš ključeve kraljevstva. Upotrijebi ih za ostvarenje svih vrata radosnog izražavanja i za usmjeravanje čuda i djelotvornosti duhovnih darova kojima raspolažeš u svoje radno znanje.”

     U iščekivanju, samo sam šutjela i slušala.

     “Ljubljena, posveti se ljubavi. Promatraj kako ljubav raspršuje nepoželjne situacije, neželjene okolnosti, kao i sve misli i osjećaje negativne naravi. Usudi se biti veličanstvena ! Usudi se postati hramom živog Boga, hramom koji se sam obnavlja ! Usudi se postati ljepota, sklad, svjetlo i glazba, za što sam te i stvorio ! Zapamti, ja te volim vječnom ljubavlju !”

Dok mi je radost ispunjavala srce, upitala sam: “Tko si ti? Tko mi to govori?”

A iz beskonačnosti je stigao odgovor: “JA JESAM !”

132